Who Is Professor BSS

My photo
Professor BSS is the Author of The KeRahsiaan Rahsia Budi Suci Sejati Blog. (RBSS). The contents of this Blog was written and emphasize on and as The Alternative & Additional Information Provider for knowing the secret of our soul and Professor BSS is the The Brainstormer. Unveiling the Truth about RBSS knowledge from the different kind of perspective. And helping you in understanding the secrets of the creation of Human Beings from different views. The RBSS's Blog was formerly published in the Yahoo 360 since 16th December 2007, and drawn more than 68,000 viewers till end of May 2009. Due to Yahoo 360 are no longer in service after 13th July 2009, the RBSS Blog's needs to be transfer to other Blog server. Now..RBSS Blog is in Blogger's Blog...Professor BSS wish all of you a pleasant reading and pray for all of you a very good luck in finding the truth!!!...... The RBSS BLOG was transferred from Yahoo 360 on the 31st May 2009.

Stats Counter started on 6th June 2009


View My Stats

Friday, June 5, 2009

RAHSIA BUDI SUCI SEJATI - Post # 265


KOMENTAR PROFESSOR # 34

KURSUS KEFAHAMAN

Saya ingin membuat seruan kepada semua pemohon / perserta Kursus Kefahaman yang belum melakukan sebarang pembayaran Yuran kursus, agar dapat menyegerakan pembayaran nya secepat yang mungkin.

Atau memaklumkan status terkini penyertaan anda kepada pihak Secretariat Kursus Kefahaman, agar pihak yang di berikan amanah (secretariat) untuk melicinkan pengurusan kursus dapat maklumat yang terkini, serta akan dapat melakukan penyesuaian yang di fikirkan perlu.

Seruan ini terpaksa saya lakukan bagi mengelakkan sebarang tekanan kepada semua pihak, dan saya juga tidak mahu menjadikan isu kewangan ini sebagai batu penghalang yang menjauhkan seseorang itu daripada mendapatkan Ilmu Pengetahuan.

Kerana itu bukanlah matlamat kursus ini di wujudkan, ia lebih menjurus kepada penyampaian ilmu kepada semua yang mahukan sesuatu yang belum dapat di pelajari atau yang di sampaikan melalui pendekatan yang berbeza.

Oleh yang demikian...saya berharap kepada yang maseh belum melakukan sebarang pembayaran akan dapat melakukannya secepat yang mungkin atau memaklumkan kepada pihak Secretariat yang bertugas jika ingin menukar atau ingin membatalkan penyertaan.

Sekian dan terima kasih

Wassallam!

Professor BSS

at
professor_bss99@yahoo.com.au
professor.bss999@gmail.com


No comments: